Splošni pogoji poslovanja z vstopnicami


Splošni pogoji poslovanja za spletno stran mknz.si.

  1. Splošno

1.1. Ti splošni pogoji poslovanja (v nadaljevanju “Pogoji”) urejajo odnos med uporabniki in spletno stranjo mknz.si (v nadaljevanju “spletna stran”), ki omogoča nakup in rezervacijo vstopnic za dogodke.

1.2. Z uporabo spletne strani se strinjate s temi Pogoji. Če se s Pogoji ne strinjate, vas prosimo, da prenehate uporabljati spletno stran.

  1. Nakup vstopnic

2.1. Vstopnice lahko kupite prek spletne strani z uporabo plačila s kartico ali pa jih rezervirate prek obrazca.

2.2. Ob opravljenem nakupu prek plačila s kartico boste prejeli QR kodo na vašo e-pošto. QR kodo je obvezno pokazati pred vstopom na dogodek.

2.3. Rezervirane vstopnice je treba prevzeti na lokaciji MKNŽ na Bazoviški cesti 26, 6250 Ilirska Bistrica vsaj teden dni pred dogodkom po predhodnem dogovoru s kontaktno osebo. Kontaktne informacije za dogovor bodo na voljo na spletni strani.

2.4. Rezervirane vstopnice je treba prevzeti vsaj teden dni pred dogodkom. V nasprotnem primeru se rezervacija razveljavi.

  1. Vračila

3.1. Vračila denarja za kupljene vstopnice niso mogoča, razen v primeru odpovedi dogodka. V tem primeru bodo objavljene informacije o postopku vračila na spletni strani.

  1. Odgovornost

4.1. Spletna stran si prizadeva zagotavljati natančne informacije o dogodkih in vstopnicah, vendar ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, netočnosti ali spremembe podatkov o dogodkih.

4.2. Spletna stran ne prevzema odgovornosti za morebitne težave ali izgube, ki izhajajo iz uporabe spletne strani ali nakupa vstopnic.

  1. Spremembe pogojev

5.1. Spletna stran si pridržuje pravico do spremembe teh Pogojev kadarkoli brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo objavljene na spletni strani.

  1. Varstvo osebnih podatkov

6.1. Obdelava osebnih podatkov se izvaja v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov najdete v Pravilniku o zasebnosti na spletni strani.

  1. Veljavnost pogojev

7.1. Ti Pogoji začnejo veljati ob uporabi spletne strani in ostanejo v veljavi do preklica ali spremembe s strani spletne strani.

Zadnja posodobitev: 11. 06. 2023